Felvételi tájékoztatók 2018

Tisztelt Szülők! Kedves édeklődő Diákok! A 2018-2019-es tanévben induló képzéseinkről és a felvételi eljárással kapcsolatos információk ezen a linken érhetők el >>

1% a Táncsics Alapítványnak

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJÁNAK 1%-ával A TÁNCSICS ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJA! 
Adószámunk: 18674657-1-13
Táncsics Alapítvány | 2370 Dabas, Szent István tér 2.


Oszd meg a facebook-on!

Minden cikkünk elejére elhelyeztünk egy facebook plugint, amivel "lájkolhatók" a tartalmak. Ha tetszik a cikk, nyomd meg a gombot, így ismerőseid is elolvashatják a facebookon!

Tallér Program
Táncsics Tallér összesítő (frissítve)
2011. december 01. csütörtök, 08:37

taller_mKedves Diákok! Az alábbi táblázatban szerepelnek az osztályonkénti Táncsics Tallér összesítések. Év közben folyamatosan frissítjük a táblázatot! Gyűjtsétek a Táncsics Tallérokat, hiszen a tanév végén rengeteg előnyötök származhat belőle :)

Bővebben...
 
Folytatódik a Tallér Program
2011. szeptember 14. szerda, 10:52

taller_mKedves táncsicsosok! A Táncsics Tallér Program az idei tanévben is folytatódik. A tavalyról megmaradt tallérokat természetesen át lehet hozni erre a tanévre. A tavalyi elmaradt beváltásokat (gokart, stb) szeptember-október hónap folyamán lehet érvényesíteni. Felhívjuk a figyelmet, hogy azokat az eredményeket, amelyek a nyári szünidő alatt születtek, szeptember 25-ig lehet regisztrálni! A Tallér programról bővebben itt olvashattok >>

 
Tallér regisztráció
2011. január 26. szerda, 14:31

Kedves Diákok! Ezen a linken tudtok Táncsics tallért regisztrálni. Ha bármi észrevétel, vagy probléma akad a regisztrációval kapcsolatban, írjatok az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre!