Felvételi tájékoztatók 2018

Tisztelt Szülők! Kedves édeklődő Diákok! A 2018-2019-es tanévben induló képzéseinkről és a felvételi eljárással kapcsolatos információk ezen a linken érhetők el >>

1% a Táncsics Alapítványnak

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJÁNAK 1%-ával A TÁNCSICS ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJA! 
Adószámunk: 18674657-1-13
Táncsics Alapítvány | 2370 Dabas, Szent István tér 2.


Oszd meg a facebook-on!

Minden cikkünk elejére elhelyeztünk egy facebook plugint, amivel "lájkolhatók" a tartalmak. Ha tetszik a cikk, nyomd meg a gombot, így ismerőseid is elolvashatják a facebookon!

Hírek, aktualitások
Sportéjszaka - harmadszor
Írta: Pásztor Gergely   
2012. január 07. szombat, 09:59

Alig kelt fel a nap, és két csapat váltotta egymást a gimnáziumban: az egyik elmenőben, a másik éppen érkezőben volt, amikor bent jártam.  Az elmenők a sportéjszaka szervezői, "kemény magja" volt: köszönöm nekik, hogy sokunk örömére végigdolgozták az éjszakát, biztosították a rendet, és ezzel mindent megtettek a következő sportéjszaka sikeréért. Az érkezők a gimnáziumi felkészítő növendékei voltak: a jövő gimnazistái. Közülük kerül ki egy év múlva a sportéjszaka közönsége. Addig is szurkoljunk nekik a sikeres felvételiért!

Gratulálok a 10.A osztály fiú csapatának, akik megnyerték a foci-bajnokságot, és minden résztvevőnek az kitartó és sportszerű játékért! Nagy örömmel láttam egykori diákjainkat a körünkben! Aki pedig még nem tette meg, lépjen be a régi diákjainkat tömörítő Táncsics Vetránok férfi, vagy a Nosztalgia női csapatába!

Külön köszönöm kollégáimnak, az iskola dolgozóinak a segítséget, és a "Bivalyoknak" a fergeteges játékot!

Ló, ló, ló, Waterló!

igibá

 
A gimnázium három leggazdagabb osztálya
Írta: admin   
2011. május 26. csütörtök, 08:22

taller_mTáncsics Tallér Program állása a 2010/2011-es tanév vége felé

Az év végi hajrá nemcsak a tanulásban hozza meg az izgalmakat, hanem a tallérgyűjtésben is kiélezett – de sikeres – versenyt eredményezett. Nem meglepő, hogy az élen a „kisgimnazista” osztályaink állnak: a 6.a – a jelenlegi első helyezett – 201.260 Tallért gyűjtött, de összegyűjtötte a 200 ezer Talléros vagyont a 8.a osztály is, az 5.a pedig legutóbb Szilágyi Dóra országos fitness-bajnoki címének köszönheti a 200 ezres határ átlépését.

Bővebben...
 
Új Iskola - Épül a III. emelet
Írta: admin   
2011. május 10. kedd, 10:59

0510_epitkezesFriss képek az Új Iskola III. emeletéről (tetőtér) és az épület megújuló környezetéről. A teljesen újonnan kialakítandó III. emeletről a város területén lévő fák lombkoronáinak magasságába kerülünk és szemünk elé tárul a "Nyolc torony városa".

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 6