Felvételi tájékoztatók 2018

Tisztelt Szülők! Kedves édeklődő Diákok! A 2018-2019-es tanévben induló képzéseinkről és a felvételi eljárással kapcsolatos információk ezen a linken érhetők el >>

1% a Táncsics Alapítványnak

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJÁNAK 1%-ával A TÁNCSICS ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJA! 
Adószámunk: 18674657-1-13
Táncsics Alapítvány | 2370 Dabas, Szent István tér 2.


Oszd meg a facebook-on!

Minden cikkünk elejére elhelyeztünk egy facebook plugint, amivel "lájkolhatók" a tartalmak. Ha tetszik a cikk, nyomd meg a gombot, így ismerőseid is elolvashatják a facebookon!

A központi írásbeli felvételi megtekintése és a pontszámok
Megtekintve: 2649 alkalommal
Írta: Pásztor Gergely   
2018. január 25. csütörtök, 16:57

megtekintés 1Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!

A központi írásbeli felvételi dolgozatok megtekintésére holnap (2018. január 26. péntek) lesz lehetőségük 8.00-16.00 között. Helyszín: földszint, Metelka-tanterem.

 

 

A dolgozatok megtekintése érkezési sorrendben történik, és az átláthatóság érdekében egyszerre hat fő tartózkodhat a teremben. A dolgozatokról másolatot készíthetnek, észrevételt – a jogszabálynak megfelelően – hétfőn (január 29.) délután 16 óráig kizárólag abban az esetben tehetnek, ha a javítókulcstól eltérő javítást tapasztaltak.

A központi írásbeli felvételi dolgozat eredményéről mindenki egyénileg értesül az értékelő lap átvételével. A 8 évfolyamos gimnáziumba jelentkezők számára a helyszínen az értékelő lap eredeti példányát, a 4 évfolyamos gimnáziumba jelentkezők számára pedig a másolatát adjuk oda (az eredetit az általános iskolába postai úton küldjük meg).

A várható sorban állásért elnézésüket kérjük, igyekszünk minél gördülékenyebben a segítségükre lenni!

A Dabasi Táncsics Mihály Gimnáziumban 2018. január 20-án írt központi írásbeli felvételi dolgozatok átlagpontszámai
8. évfolyam 4. évfolyam
matematika magyar nyelv matematika magyar nyelv
16 32 30 36

A központi írásbeli felvételi pontszámai itt megtekinthetők.

A központi írásbeli felvételi vizsga eredménye még nem a felvételi végeredménye, hiszen az intézményekbe történő jelentkezés még csak ezután történik! Az írásbeli felvételi pontszáma alapján a felvételivel kapcsolatban semmiféle következtetés nem vonható le!

Pásztor Gergely

intézményvezető