Felvételi tájékoztatók 2018

Tisztelt Szülők! Kedves édeklődő Diákok! A 2018-2019-es tanévben induló képzéseinkről és a felvételi eljárással kapcsolatos információk ezen a linken érhetők el >>

1% a Táncsics Alapítványnak

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJÁNAK 1%-ával A TÁNCSICS ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJA! 
Adószámunk: 18674657-1-13
Táncsics Alapítvány | 2370 Dabas, Szent István tér 2.


Oszd meg a facebook-on!

Minden cikkünk elejére elhelyeztünk egy facebook plugint, amivel "lájkolhatók" a tartalmak. Ha tetszik a cikk, nyomd meg a gombot, így ismerőseid is elolvashatják a facebookon!

Karate
Megtekintve: 212 alkalommal
Írta: Pásztor Gergely   
2017. december 01. péntek, 15:53

karateA rendkívüli erejéről híres Tompa Mihály írót ugratták társai: "Te, nem félsz attól, hogy este egy sötét sikátorban megversz valakit?" Nos, diákunk, Peszeki Bence és egykori diákunk Horváth Tamás is két ilyen "erős ember". Félnivalónk azonban mégsincs tőlük, mert fegyelmezett versenyzők. 

November elején került megrendezésre a 4. nemzetközi Hinomoto Kyokushin Karate Verseny Vácon, ahol  három versenyző képviselte a Dabasi Shinkyokushin Harcos Dojot. A verseny full-kontakt verseny volt, ami azt jelenti hogy teljes erővel hajtják végre a karatékák az ütéseket és a rúgásokat is. A Dabasi Táncsics Mihály Gimnáziumban működő dojonkból Horváth Tamás kategóriájában a legjobb hat közé jutott , Peszeki Bence 10.A osztályos tanuló súlycsoportjában ezüstérmes lett. Mind a ketten életük első versenyén indultak. Gratulálunk nekik!

November 25.én is versenyeztek karatékáink a 17. Nagykun Kupán Karcagon, ahol szintén full-kontakt kategóriában indultak. A nagyon erős mezőnyben és rendkívül kemény csatákban ismét helyt álltak a dabasi harcosok. Horváth Tamás második , Garamszegi Zente második, Peszeki Bence harmadik helyezést ért el.

Akinek kedve támad kipróbálni ezt a sportot és magát ,megteheti ingyenesen a gimnáziumban minden hétfőn és szerdán 17-órától. Osu! 

Peszeki Attila karate edző