Felvételi tájékoztatók 2018

Tisztelt Szülők! Kedves édeklődő Diákok! A 2018-2019-es tanévben induló képzéseinkről és a felvételi eljárással kapcsolatos információk ezen a linken érhetők el >>

1% a Táncsics Alapítványnak

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJÁNAK 1%-ával A TÁNCSICS ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJA! 
Adószámunk: 18674657-1-13
Táncsics Alapítvány | 2370 Dabas, Szent István tér 2.


Oszd meg a facebook-on!

Minden cikkünk elejére elhelyeztünk egy facebook plugint, amivel "lájkolhatók" a tartalmak. Ha tetszik a cikk, nyomd meg a gombot, így ismerőseid is elolvashatják a facebookon!

Szegedi vonatos kirándulás
Megtekintve: 605 alkalommal
Írta: Pásztor Gergely   
2017. október 12. csütörtök, 19:29

20070711icevonat Immár az ötödik vonatos kirándulásra készülünk, október 14-én szombaton, amikor is több mint 410 fővel zakatolunk saját vonatunkkal Dél-Magyarország fővárosába, Szegedre. A nap forgatókönyve itt olvasható.

A dabasi vasútállomás teherbíróságát és a közlekedési viszonyokat  figyelembe véve kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen ki a vonat indulásához (7.15) "Váróterem van, váró vonat nincs." - mondta mindig nagymamám...

Szegeden tanuló egykori diákjainkat hívjuk a nagy találkozásra! Vonatunk 10.30-ra fut be a nagyállomásra; este 16.30- kor a Dugonits-téren találkozunk! Gyertek el egy közös fotóra!

 

 

 

Nagy várakozással készülünk Magyarország egyik leggazdagabb történelmi múltú, és legszebb városába, Szegedre.

A 11-12. évfolyamos diákjainkat várja a Szegedi Tudományegyetem rektori hivatala, a díszterem, ahol a továbbtanulással kapcsolatban lehet közvetlenül (első kézből) tájékozódni.

A 9-10. évfolyamosok városfelfedező kalandozáson vehetnek részt, megismerhetik Szeged nevezetességeit, így például azt is, hogy hol is van a híres "Lófara" és mi található ott.

Az 5-8. évfolyamos diákjank az Agóra látványos fizikai kísérleteiben, az informatika csodáiban, a Móra Ferenc Múzeum érdekességeiben merülhetnek el.

Kémikusaink Hanuss István professzor úr kalauzolásával Szent-Györgyi Albert és a C vitamin felfedezése nyomába erednek.

Ami pedig különösen fontos: bőven lesz szabadidő (14-16.30).

 

Szabadon válsztható programként megtekintjük a Pick Szeged sportcsarnokát is.

Végül a Dugonits-téren felhangzik az "Avanti ragazzi.... 

19.48-kor fut be a vonatunk a dabasi állomásra. Avanti!