Felvételi tájékoztatók 2018

Tisztelt Szülők! Kedves édeklődő Diákok! A 2018-2019-es tanévben induló képzéseinkről és a felvételi eljárással kapcsolatos információk ezen a linken érhetők el >>

1% a Táncsics Alapítványnak

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJÁNAK 1%-ával A TÁNCSICS ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJA! 
Adószámunk: 18674657-1-13
Táncsics Alapítvány | 2370 Dabas, Szent István tér 2.


Oszd meg a facebook-on!

Minden cikkünk elejére elhelyeztünk egy facebook plugint, amivel "lájkolhatók" a tartalmak. Ha tetszik a cikk, nyomd meg a gombot, így ismerőseid is elolvashatják a facebookon!

GRATULÁLUNK!
Megtekintve: 2501 alkalommal
Írta: Pásztor Gergely   
2017. június 02. péntek, 15:32

bukovszkiBukovszki Tünde a "Magyarország jó tanulója - jó sportolója" pályázat nyertese lett! Gratulálunk Tündének, és gratulálunk Lorántfyné Horváth Ildikó tanárnőnek, edzőnek is a sikerért!

 

 

Tünde 2015 óta a Dabasi Táncsics Mihály Gimnázium tanulója. Tanulmányi eredményét tekintve az osztályelsők között van, ugyanakkor szabadidejét teljes egészében a triatlon sportág edzésein tölti. Áldozatos munkája eredményeként 2016. június 5-én a magyar válogatott tagjaként részt vett az Ifjúsági Triatlon Európa Bajnokságon, ahol Európa harmincegy nemzetének kilencvenkilenc indulója közül tizenegyedikként ért a célba. Az ezt követő nemzetközi megmérettetésen – a Junior Európa Kupa negyedik fordulóján – pedig elsőként szakította át a célszalagot.

Hajrá Tünde!