Felvételi tájékoztatók 2018

Tisztelt Szülők! Kedves édeklődő Diákok! A 2018-2019-es tanévben induló képzéseinkről és a felvételi eljárással kapcsolatos információk ezen a linken érhetők el >>

1% a Táncsics Alapítványnak

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJÁNAK 1%-ával A TÁNCSICS ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJA! 
Adószámunk: 18674657-1-13
Táncsics Alapítvány | 2370 Dabas, Szent István tér 2.


Oszd meg a facebook-on!

Minden cikkünk elejére elhelyeztünk egy facebook plugint, amivel "lájkolhatók" a tartalmak. Ha tetszik a cikk, nyomd meg a gombot, így ismerőseid is elolvashatják a facebookon!

Madarak, fák, biciklik
Megtekintve: 360 alkalommal
Írta: Pásztor Gergely   
2017. június 01. csütörtök, 15:33

csati4Hagyományainkhoz híven a Madarak és Fák napja alkalmából biciklitúrán vettünk részt gimnáziumunk diákjaival. Idén az 5. és 6. évfolyamos diákokkal tekertünk el a dabasi Zarándokházhoz, majd a természetet megfigyelve és feladatlapot csoportosan megoldva túráztunk a Szent Jakab sétányon. Újszülöttek ligetéhez érve megpihentünk, sportoltunk, és indultunk haza. Jóleső fáradtsággal érkeztünk újra a Táncsics Mihály Gimnáziumhoz.

 

 

Közel 100 kerékpár tette meg az utat balesetmentesen. Köszönet a diákoknak a fegyelmezett és egymásra odafigyelő közlekedésért, köszönet a tanároknak, akik szintén kerékpárra pattantak és a diákok között vigyázták a rendet, köszönet a minket motorral kísérő kollégáknak, akik nélkül elképzelhetetlen lett volna a reggeli forgalomban az útkereszteződéseken áthaladnunk, és köszönet Lorántfyné Horváth Ildikó tanárnőnek az ötletért!

Diószegi Hunor, 6.a osztályos tanuló beszámolója itt olvasható! Képek a kirándulásról itt: https://goo.gl/photos/Q7Sf8P7Zk5XftwZu5

 

Bánkiné Nyúl Márta matematika-kémia szakos tanár, szervező