Felvételi tájékoztatók 2018

Tisztelt Szülők! Kedves édeklődő Diákok! A 2018-2019-es tanévben induló képzéseinkről és a felvételi eljárással kapcsolatos információk ezen a linken érhetők el >>

1% a Táncsics Alapítványnak

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJÁNAK 1%-ával A TÁNCSICS ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJA! 
Adószámunk: 18674657-1-13
Táncsics Alapítvány | 2370 Dabas, Szent István tér 2.


Oszd meg a facebook-on!

Minden cikkünk elejére elhelyeztünk egy facebook plugint, amivel "lájkolhatók" a tartalmak. Ha tetszik a cikk, nyomd meg a gombot, így ismerőseid is elolvashatják a facebookon!

Köszöntő
Megtekintve: 18894 alkalommal

Tisztelettel köszöntöm a kedves Látogatót a Táncsics Mihály Gimnázium virtuális kapujában! Mielőtt még belépne rajta, engedje meg, hogy a gimnázium igazgatójaként néhány mondat erejéig segítségére legyek a tájékozódásban!

Kinek ajánlom szíves figyelmébe iskolánk megújult honlapjának tanulmányozását?

Mindenkinek, aki kereső szemmel, kíváncsi lélekkel vág neki az ismeretlennek, hogy felfedezzen egy új, számára eddig ismeretlen világot: iskolakeresésben fáradozó szülőknek éppúgy, mint továbbtanulni szándékozó diákoknak. Ajánlom azoknak is, akik otthonosan mozognak már az iskola falai között, hogy most már a virtuális térben is eligazodjanak: a napi ügyek, megoldandó problémák után érdeklődő szülőknek éppúgy, mint a kirándulások, a sportesemények, a tanulmányi versenyek emlékezetes pillanatait felidézni vágyó vagy éppen tananyag után kutató diákjainknak is.

Külön felhívom mindenki figyelmét a „Sikereink” menüpontra, amely folyamatos frissítés alatt áll. Mert mi mindenkire büszkék vagyunk, aki széles e hazában – és még azon túl is – öregbíti jóhírünket: legyen szó ping-pongról, gokartversenyről, fitt-kidről, röplabdáról, kézilabdáról vagy történelem OKTV-ről, Curie kémiaversenyről, Arany János szavalóversenyről… Tudniillik egy jó iskola leginkább a diákjairól ismerszik meg: minél színesebb, tevékenyebb és vállalkozóbb szellemű a közössége, annál különlegesebb, izgalmasabb az élete.

A honlapot úgy állítottuk össze, és úgy is gondozzuk, hogy minél több információ jusson el általa minden érdeklődőhöz, és ne csupán a tájékozódást szolgálja, hanem – lehetőség szerint – a napi ügyintézés és a tanulás eszközévé is válhasson. Reményeink szerint az iskola virtuális kapuján belépve mindenki megtalálja azt, amit keres: a legfrissebb híreket és az általános tudnivalókat; tanárainkat, munkatársainkat és diákjainkat; a tanulmányi munka részleteit és a TáDé (Táncsics Diákélet) valamennyi emlékezetes pillanatát.

Amennyiben hiányosságot tapasztal, nem az Ön készülékében van a hiba, hiszen egy új honlap feltöltésén és folyamatos gazdagításán sokat kell még dolgoznunk. Folyamatosan frissítjük a weboldalt és dolgozunk azért, hogy hiánytalan tartalommal találkozhasson!

Azonban ha vannak ötletei, javaslatai, javító szándékú észrevételei, szívesen fogadjuk, írjon nekünk!

Pásztor Gergely
igazgató